Sinterklaas 2022

Sinterklaas 2022

Op woensdag 30 november 2022 komt Sinterklaas weer naar GSBW om alle kabouters, JO7, JO8, JO9 en niet voetballende jeugdleden t/m 10 jaar een bezoekje te brengen! Vanaf 18.30 uur zijn jullie welkom in de kantine van GSBW. Tussen 19.00 en 20.00 uur zal Sinterklaas een bezoekje brengen, zorg dus dat je op tijd bent.


Dit jaar heeft de activiteitencommissie nauw contact gehad met Sinterklaas en zijn Pieten en heeft Sinterklaas een bijzonder cadeau voor alle jeugdleden geregeld. Het is dus niet nodig om dit jaar vooraf een keuze te maken uit een cadeau.

Wel willen we graag weten wie er allemaal zullen zijn op woensdag 30 november. Daarom vragen wij jullie om je kind via het inschrijfformulier hieronder op te geven.

Let op: voor de JO10 en de 10-jarigen van de JO13 en JG wordt het uitdelen van de cadeau’s op een andere manier geregeld.

Het is uiteraard ook mogelijk om broertjes en zusjes mee te nemen naar de Sinterklaasavond. Geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Het is de bedoeling om voor het broertje of zusje zelf voor een cadeau te zorgen, ter waarde van € 12,50. Dit cadeautje graag inpakken en duidelijk voorzien van naam.
Het cadeau mag uiterlijk 29 november ingeleverd worden op één van de volgende adressen.

Tanja Smulders: Nieuwe Rielseweg 3 Goirle

Manon van de Sande: Gagel 20, Goirle

LET OP: DE DEADLINE VOOR HET INVULLEN VAN HET FORMULIER IS 22 NOVEMBER , 23.55 UUR.
Daarna ben je echt te laat!Aanmelden Sinterklaasviering 30 november 2022

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!