Grote Clubactie 2021

Informatie voor verkopers:

Grote Clubactie 2021

Doe mee en verdien € 0,50 per verkocht lot!

 

Zaterdag 18 september 2021 gaat de Grote Clubactie weer van start. Ook wij doen hieraan me. Ons doel is om dit jaar 750 loten te verkopen, dat zou een echt record zijn!

En het leuke is, dit jaar verdien je als verkoper er zelf ook wat aan: € 0,50 per verkocht lot! Hoe tof is dat!

 

Hoe verdient GSBW geld?

Een lot kost € 3,00. Hiervan gaat € 2,40 rechtstreeks naar de clubkas van GSBW! Het kan de club dus echt veel opleveren.

 

 Wat heb ik eraan als verkoper?

Naast het helpen van de club verdien je dus ook nog eens € 0,50 per lot. Na afloop van de actie zullen we het verdiende bedrag contant aan je geven. Dit zal begin 2022 zijn.

 

Hoe kan ik loten verkopen?

 Dat kan op 3 manieren:

 

Volledig online

Op zaterdag 18 september ontvang je (alle jeugdleden t/m JO19) een e-mail met de inloggegevens van je persoonlijke verkooppagina. Erg leuk om dat te bekijken en je kunt er eenvoudig je verkopen zien. En….verdien toffe badges!

 

Daar vind je ook je persoonlijke verkooplink die je eenvoudig via sociale media, whatsapp enz. kunt delen. Kopers klikken op je de link, kopen een lot en het verkochte lot wordt direct aan jouw account toegevoegd.

 

QR-code (te vinden in het verkoopboekje)

Ieder jeugdlid t/m JO12 ontvangt een papieren verkoopboekje met op de voorkant een persoonlijke QR-code. De koper kan via die QR-code online een lot kopen en dit verkochte lot wordt direct aan jouw account gekoppeld. Daar hoef je niets voor te doen!

 

Papieren lot

Verkoop kan ook via de machtigingsbriefjes in het verkoopboekje. De koper vult het briefje in en jij levert aan het einde van de actie het boekje in bij ons. Wij voeren dan de verkoop in het systeem in.

 

Het bedrag wordt bij alle verkoopmethodes (dus zowel bij verkoop via de persoonlijke QR-code, online of via papieren lot) eenmalig per automatische incasso afgeschreven.

 

Loten verkopen was nog nooit zo makkelijk!!

 

Vragen en contact?

Neem voor vragen contact op met Bram van de Sande, contactpersoon namens GSBW.

 

Dat kan via pr@gsbw.nl

 

We willen jullie alvast heel erg bedankt voor jullie inzet. Die is echt goud waard!!

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!