Communicatie aanvraag

Vul het onderstaande formulier in om een communicatie- aanvraag te doen. Let hierbij op de volgende spelregels:

  • Doe je aanvraag minimaal 3 dagen voorafgaand aan de eerste publicatiedatum. Anders kunnen we niet garanderen dat het tijdig gepland wordt! Het duurt even voordat alles gecontroleerd en verwerkt is. Bovendien hebben we een schema met reeds geplande berichten. We willen niet teveel berichten tekort op elkaar publiceren, om te voorkomen dat er berichten over het hoofd worden gezien door de doelgroep.
  • Wil je een flyer/poster laten maken?
    • Houd dan rekening met een langere verwerkingstijd (minimaal 7 dagen). Vraag dit dus op tijd aan! Er zit veel werk in, dus hoe eerder aangevraagd, hoe beter.
    • Ben volledig in de tekst/slogans die op de poster vermeld moet worden. Denk aan datum, tijden, extra teksten.
  • Datum eerste publicatie geldt enkel voor Facebook en Instagram. Voor de nieuwsbrief (maandelijks) geldt dat de content altijd de eerstvolgende editie wordt geplaatst. Voor het Goirles Belang (wekelijks) in principe ook, mits er ruimte is.

Let op: vul onderaan altijd de beveiligingscode in! Je ontvangt een kopie van je ingevulde formulier op het door jou opgegeven emailadres. Kopie niet ontvangen? Check dan even je ongewenste mail en/of de grootte van de ingestuurde bijlagen en probeer het daarna evt. opnieuw. Daarna nog steeds geen kopie ontvangen? Neem dan contact met ons op via pr@gsbw.nl 

Communicatie aanvraag

Je ontvangt op dit emailadres een bevestiging van je ingezonden formulier.


Heb je die niet ontvangen? Probeer het dan eerst nog een keer met minder grote bijlagen. Lukt het dan nog niet, neem dan contact met ons op via pr@gsbw.nl

Kies via welke media uw uiting gecommuniceerd moet worden (klik alles aan wat gewenst is).


 


Let op: schermen kantine alleen geschikt voor zeer korte mededelingen. PR-commissie bepaalt of inhoud daarvoor geschikt is.Let op: geldt alleen voor Facebook/Instagram en website. Communicatie voor nieuwsbrief en Goirles Belang wordt in de eerstvolgende editie meegenomen.

 

Kies bestandWijzigVerwijder

Totaal van alle uploads max 10 MB!

Kies bestandWijzigVerwijder

 

Kies bestandWijzigVerwijder

 

Kies bestandWijzigVerwijder

 * = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!