2 - 2

GSBW VR1 (zon)

2 oktober 2022 11:00

Onbekend

Balsponsor: Jumbo Broekhovenseweg TilburgNa een last-minute verandering van tegenstander gingen we vandaag op bezoek in Sint Michielsgestel voor een oefenwedstrijd met een wat uitgedunde selectie.De trainer zei het al bij de wedstrijd bespreking: onze grote tegenstander was onderschatting. Dit was gelijk in de eerste minuten te merken. We kwamen niet in ons eigen spel en waren niet gefocust. SCG kwam er een paar keer gevaarlijk uit en door een afstandsschot in de kruising brachten ze de ruststand op 1-0.Ook na rust was het moeilijk de rust aan de bal te bewaren. SCG bleef goed hun eigen spel spelen en kwam door een fout van onszelf vrij voor de goal: 2-0.Het laatste kwartier leek het kwartje bij ons te vallen. De druk kon worden opgevoerd en hierdoor maakten Senna en Myron de stand nog gelijk.Een wedstrijd waar we veel lering uit kunnen trekken. Voor de competitiewedstrijd over 2 weken tegen Bavel om 10:00 (thuis) moet het een paar tandjes beter, maar hier hebben we alle vertrouwen in! We hopen op jullie support langs de lijn.