4944AR
RAAMSDONK
tel. 0162-513466

Vandaag, zondag 06-11-2022, stond de uitwedstrijd tegen Raamsdonk op het programma.
De voor ons onbekende tegenstander stond op plaats 7 van de ranglijst met 6 punten uit 5
wedstrijden.
GSBW begon deze regenachtige zondagmiddag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Jelle
van der Velden, Dion van Loon, Igor van Loon, Joe Romijn, Damian Dielemans, Bradley
Luijten, Milan van Boxtel, Timo Smulders, Denzel van Houtum, Tymen van Loon en Imad
Kharichef.
Als wissel waren beschikbaar: Willem Kleijssen, Wolf Diederen, Jessey Akkermans, Danny
van Laarhoven, Danilo Farci en Koen van de Leur.
GSBW begon goed aan de wedstrijd. Liet de bal prima rondgaan maar de beslissende
eindpass ontbrak nog. Raamsdonk loerde op de counter en probeerde met lange ballen
gevaarlijk te worden.
In de 19 e minuut werd het bijna 0-1. Een door Denzel genomen corner kwam bij Bradley
terecht die vanaf ongeveer 18m vrij kon uithalen. Helaas, voor GSBW, kon zijn inzet door een
verdediger van de doellijn worden gehaald. In de 22 e minuut viel dan alsnog de 0-1. Hieraan
vooraf gaand kreeg een speler van Raamsdonk een gele kaart wegens een te late sliding op
Imad. De gegeven vrije trap ging bijna bij de 1 e paal binnen maar de keeper kon de bal nog
tot corner verwerken. Deze corner werd weggewerkt en leidde tot een 2 e corner. Deze werd
door Igor onhoudbaar binnen gekopt.
2 minuten later viel de 0-2. De keeper kon een ingeschoten bal niet vasthouden waardoor de
attente Denzel de bal over de doellijn kon tikken. In de 30 e minuut werd het 0-3. Een pegel
van Timo, vanaf ongeveer 35, verdween in de rechter bovenhoek. De keeper stond erbij en
keek ernaar. Op slag van rust werd het zelfs nog 0-4. Een inzet vanaf links door Milan kon
nog worden weggewerkt maar viel voor de voeten van de vrijstaande Igor. Vanaf de rand 16
liet hij de Raamsdonk doelman kansloos.
GSBW voetbalde goed waardoor de voorsprong terecht was. Er werd dan ook onder de rust
niet gewisseld.
GSBW kwam niet goed uit de kleedkamer, was te nonchalant en gaf te veel ruimte weg. De
concentratie was onvoldoende waardoor Raamsdonk in de 57 e minuut de 1-4 kon scoren.
Op aangeven van Mathijs Kerst kon spits Yordi Vissers simpel binnen tikken. In de 63 e minuut
moest Timo met een lichte bovenbeen blessure het veld verlaten en kwam Wolf voor hem in
het veld. In de 71 e minuut werd het zelfs 2-4. Een voorzet / schot vanaf de rechterkant kon
door Mathijs Kerst bij de 2 e paal alsnog worden binnen geschoten. Hierna werd de
moegestreden Imad vervangen door Danny. GSBW was nog steeds niet bij de les en
Raamsdonk zag nog mogelijkheden. Dit resulteerde in de 76 e minuut in de
aansluitingstreffer. Een vrije trap vanaf de rechterkant werd door Lars van Strien snoeihard
binnen gekopt. Raamsdonk ging nog meer druk zetten om er alsnog een gelijkspel uit te
slepen. Het gaf hierdoor wel meer ruimte weg. Dit resulteerde in de 85 e minuut in de 3-5
door Milan op aangeven van Denzel. Hierna was de wedstrijd gelopen en de 3 punten
binnen. De ingevallen Wolf moest nog worden gewisseld wegens rugproblemen waardoor