Raamsdonk stond op plaats 8 van de ranglijst met 18 punten uit 16 wedstrijden.
De 1 e wedstrijd was door GSBW met 3-5 gewonnen.
Er werd op deze regenachtige zondagmiddag met de volgende 11 begonnen: Jelle van der
Velden, Dion van Loon, Joe Romijn, Rick Kuijpers, Damian Dielemans, Bradley Luijten, Milan
van Boxtel, Danilo Farci, Denzel van Houtum, Willem Kleijssen en Tymen van Loon.
Op de reservebank zaten: Koen van de Leur, Igor van Loon, Imad Kharichef, Nick Swinkels,
Jessey Akkermans en Danny van Laarhoven.
Het 1 e kansje was voor Raamsdonk in de 2 e minuut. Vanuit een vrije trap kreeg aanvoerder
Lars van Strien een redelijke kans. Gelukkig schoot hij ruim naast. GSBW was duidelijk meer
in balbezit maar in de 16 e minuut viel toch de 0-1. Een lange bal werd ongelukkig door Jelle
verwerkt waardoor de scheidsrechter, wegens hands, een vrije trap gaf aan Raamsdonk op
ongeveer 22m van het doel. De pegel van Jordi van de Korput kon door Jelle niet worden
vastgehouden waardoor spits Yordi Vissers er als de kippen bij was om de bal binnen te
tikken. In de 35 e minuut werd een kopbal van Willem, uit een voorzet van Denzel, door
keeper Danny Link tot corner getikt. Uit deze door Bradley genomen corner schoot Denzel
onhoudbaar de 1-1 binnen. Dit bleek ook de ruststand. Het spel speelde zich hoofdzakelijk af
op de helft van de tegenstander maar de juiste eindpass ontbrak nog bij GSBW.
Er werd onder de rust niet gewisseld.
GSBW probeerde zo snel mogelijk op voorsprong te komen. Kansen hiervoor waren er van
Denzel en Tymen. Beiden hadden hun vizier nog niet op scherp staan. Raamsdonk kon alleen
maar tegenhouden en probeerde met lange ballen onder de druk uit te komen. Een van deze
lange ballen resulteerde in 52 e minuut in een ongelukkige 1-2 achterstand. Vanuit een
voorzet werd een klutsbal in 2 e instantie achter Jelle gewerkt door Mathijs Kerst. GSBW ging
de druk nog meer opvoeren en wisselde verdediger Damian voor middenvelder Imad. In de
63 e minuut werd het terecht gelijk. Een voorzet van Denzel werd door Willem prima binnen
gekopt waardoor de 2-2 op het scorebord kon worden genoteerd. Enkele minuten later
kwam GSBW op een 3-2 voorsprong. Een vrije trap van Denzel ging over alles en iedereen
heen en viel bij de 2 e paal binnen. Hierna werd Danilo gewisseld en kwam Igor voor hem in
het veld. In de 80 e minuut kwam GSBW bijna op een 4-2 voorsprong. Helaas werden 3
schoten achter elkaar van de doellijn gehaald.
2 minuten in blessuretijd viel dan toch de 4-2. Milan verscheen alleen voor de Raamsdonk
doelman maar zijn inzet ging tegen hem aan. Een verdediger wilde de bal wegwerken maar
schoot tegen het hoofd van zijn eigen doelman aan waardoor de bal in het doel verdween.
De overwinning was vandaag zeker terecht. GSBW was 80% van de wedstrijd in balbezit
geweest en Raamsdonk kon behoudens de 2 kansen, waaruit de doelpunten vielen, niet echt