Binnen 2 A
4271BW
DUSSEN
tel. 0416-391598

Vandaag, zondag 02-10-2022, stond de uitwedstrijd tegen de voor ons onbekende tegenstander Dussense Boys uit Dussen. Het zou een doelpuntrijke wedstrijd worden.

GSBW begon met de volgende 11: Jelle van der Velden, Dion van Loon, Igor van Loon, Rick Kuijpers, Damian Dielemans, Bradley Luijten, Milan van Boxtel, Imad Kharichef, Denzel van Houtum, Willem Kleijssen en Tymen van Loon.

Als wissel waren beschikbaar: Nick Swinkels, Wolf Diederen, Simon Brand, Lucan Kools en Koen van de Leur.

1 helft:

Al in de 6e minuut kon de keeper van Dussense Boys aan de bak. Met een prima reflex tikte hij een vrije trap van Denzel uit de kruising tot corner. GSBW was duidelijk sterker alleen de passing moest beter. In de 19e minuut kon Jelle laten zien bij de les te zijn vandaag. Door goed uitlopen kon hij een kans voor spits Harry Sassen voorkomen. In de 21e minuut viel de 0-1. Een voorzet van Bradley van links werd door Igor bij de 2e paal prima binnen gekopt. Enkele minuten later werd het bijna 0-2. Een voorzet van Imad werd door Dion bijna binnen getikt. Helaas belandde zijn inzet recht in de handen van de doelman. In de 35e minuut viel geheel onverwachts de 1-1. Een lange bal van Dussense Boys werd niet goed beoordeeld door de GSBW verdediging waardoor Andre Segeren de bal voorbij / over de uitlopende Jelle kon tikken. 5 minuten later kwam GSBW weer op voorsprong. Bradley schoot een vrije trap snoeihard bij de 1e paal binnen waarbij iedereen een voorzet had verwacht bij de 2e paal. Op slag van rust werd het zelfs 1-3. Een door Denzel genomen corner werd door Igor goed ingekopt waardoor de bal misschien wel over de doellijn zou zijn gegaan. Dion gaf voor alle zekerheid de bal met het hoofd nog het beslissende tikje waardoor hij zeker binnen ging.

De voorsprong met de rust was terecht maar we moesten beducht blijven op de counter via de 2 gevaarlijke spitsen van Dussense Boys. Onder de rust werd er dan ook niet gewisseld.

2e helft:

Dussense Boys kwam beter uit de kleedkamer dan GSBW. Dit resulteerde vanaf de 58e minuut in de 4 minuten van Jelle. Met 3 prima reddingen in 1 tegen 1 duels met spits Harry Sassen en middenvelder Andre Segeren werd een zeker doelpunt voorkomen.

In de 74e minuut viel dan toch de 2-3. Andre Segeren schoot vanaf links bij de 2e paal binnen. 1 minuut later was het alweer 2-4. Op aangeven van Imad kapte Denzel zijn tegenstander uit in de 16 en scoorde hij beheerst. In de 70e minuut werd de licht aangeslagen Denzel vervangen door Simon. In de 79e minuut kwam Dussense Boys toch weer terug in de wedstrijd. Lars Branderhorst liet Jelle kansloos met schot in de verre hoek waardoor de 3-4 een feit was. Hierna werd Tymen gewisseld en kwam Wolf voor hem in het veld. In de 87e minuut liep GSBW verder uit en kwam het op een 3-5 voorsprong. Willem schoot de bal vanaf rechts prima over de keeper in de verre hoek binnen. 1 minuut voor tijd werd het zelfs nog 3-6. Een vrije trap van Imad werd door een verdediger over zijn eigen keeper in het doel gekopt. In blessuretijd werd het nog bijna 3-7. Helaas belandde de inzet van Wolf op de paal.

De overwinning was uiteindelijk zeker terecht maar de 3 tegendoelpunten werden iets te gemakkelijk weggegeven.

Zondag, 09-10-2022, staat de thuiswedstrijd tegen VCB op het programma.