5051JS
GOIRLE
tel. 013-5342995

Vandaag, zondag 30-10-2022, stond de lastige thuiswedstrijd tegen Berkdijk op het
programma. Berkdijk stond op plaats 3 van de ranglijst met 9 punten uit 4 wedstrijden.
Afgelopen seizoen werd er thuis nog met 0-3 verloren. Men was dus gewaarschuwd.
GSBW begon in de volgende opstelling: Jelle van der Velden, Dion van Loon, Igor van Loon,
Joe Romijn, Damian Dielemans, Bradley Luijten, Milan van Boxtel, Timo Smulders, Denzel van
Houtum, Tymen van Loon en Simon Brand.
Op de reservebank zaten: Danny van Laarhoven, Tijn Santegoets, Wolf Diederen, Willem
Kleijssen, Jessey Akkermans en Niek de Jong.
Voorafgaand aan de wedstrijd waren er rookfakkels te zien en was er vuurwerk te horen.
Met name de supporters van Berkdijk waren hiervoor verantwoordelijk.
GSBW begon fanatiek en geconcentreerd aan de wedstrijd en liet gelijk zien dat er vandaag
weinig te behalen zou zijn voor Berkdijk. Binnen 8 minuten stond er dan ook al een 3-0
voorsprong op het scorebord.
In de 3 e minuut scoorde Milan met het hoofd de 1-0 uit een voorzet op maat van Tymen. 2
minuten later viel de 2-0. Een schot van Timo, vanaf ongeveer 22 meter, verraste de Berkdijk
doelman en ging in de linkerbenedenhoek binnen. In de 7 e minuut viel de 3-0. Een door
Denzel genomen vrije trap werd door Dion bij de 2 e paal binnen gekopt. Berkdijk werd in het
begin van de wedstrijd totaal overlopen door GSBW. Het werd zelfs nog bijna 4-0 binnen 10
minuten maar dit doelpunt werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel.
In de 17 e minuut kreeg Tymen een prima kans op aangeven van Damian. Hij maakte de bal in
de 16 goed vrij maar helaas ging zijn volley net over het doel.
In de 34 e minuut moest Simon met een kuitblessure worden gewisseld en kwam Wolf voor
hem in het veld.
De 1 e kans voor Berkdijk viel pas te noteren in de 35 e minuut. Een schot van Jahir Vrutaal
werd door Jelle met de voet gekeerd. Het 2 e kansje voor Berkdijk was in de 40 e minuut.
Vanuit een vrije trap kopte Shuburney Rosaria maar net over het GSBW doel.
De voorsprong met de rust was terecht, er werd niets weggegeven en de kansen werden
benut. Er waren dan ook geen redenen om te wisselen.
GSBW kwam niet scherp uit de kleedkamer hetgeen in de 51 e minuut bijna resulteerde in de
3-1 van spits Shuburney Rosaria. Het doelpunt werd overigens terecht wegens buitenspel
afgekeurd. Enkele minuten later kreeg voornoemde spits weer een kans. Gelukkig schoot hij
in de handen van Jelle. GSBW was nu weer bij de les en ging weer voetballen. Dit resulteerde
in de 62 e minuut in de 4-0. Vanuit een voorzet van Milan nam Timo, iets voorbij de 2 e paal,
de bal vanuit de lucht ineens op zijn pantoffel en scoorde hij vol overtuiging zijn 2 e en de 4 e
voor GSBW. Hierna was de wedstrijd wel gelopen. Danny, Jessey en Tijn kwamen nog in het