Wim Rotherlaan 8
5051JS
GOIRLE
tel. 013-5342995

Vandaag, zondag 09-10-2022, stond de thuiswedstrijd tegen VCB uit Biezenmortel op het programma. VCB had uit de eerste 2 wedstrijden nog maar 1 punt behaald. Afgelopen seizoen hadden zij echter nog nacompetitie gespeeld voor promotie naar de 3e klasse. Van onderschatting kon en mocht dus geen sprake zijn.

GSBW begon in de volgende opstelling: Jelle van der Velden, Dion van Loon, Igor van Loon, Rick Kuijpers, Damian Dielemans, Bradley Luijten, Milan van Boxtel, Imad Kharichef, Denzel van Houtum, Willem Kleijssen en Simon Brand.

Als wissel waren beschikbaar: Tymen van Loon, Wolf Diederen, Nick Swinkels, Danny van Laarhoven, Danilo Farci, Jessey Akkermans en Koen van de Leur.

1e helft:

Nadat de pupil van de week (Duuk Goossens JO8-1) het goede voorbeeld had gegeven was het in de 4e minuut al gelijk raak voor GSBW. Vanuit een pass van Denzel schoot Simon vanaf de rechterkant bij de verre paal prima binnen en was de 1-0 een feit. In de 12e minuut kreeg Imad een goede kans. Zijn geplaatst schot ging maar net over. In de 15e minuut werd het 2-0. Een corner, genomen vanaf de rechterkant door Denzel, werd door Dion bij de 2e paal binnengekopt. GSBW was duidelijk de betere partij en gaf geen kansen weg. VCB probeerde met lange ballen gevaar te stichten maar de GSBW defensie stond goed.

In de 41e minuut viel de 3-0. Het was een kopie van de 2-0. Een corner van Denzel werd ook nu weer door Dion binnengekopt. 1 minuut later werd het zelfs nog 4-0. Op aangeven van Imad was Milan de doelpuntenmaker. GSBW kon met een gerust hard aan de thee beginnen. Er waren dan ook eigenlijk geen redenen om te wisselen ware het niet dat Willem lichtte knieklachten had en hij daardoor uit voorzorg werd vervangen door Tymen.

2e helft:

In de 53e minuut leidde een prima aanval via Milan, Denzel en Imad bij tot de 5-0. Helaas ging de inzet van Imad van dichtbij tegen een verdediger aan.

De volgende kans voor Imad in de 56e minuut was wel raak. Vanuit een combinatie over de rechterkant via Dion, Milan en Denzel werd Imad in stelling gebracht die in 2 keer de 5-0 op het score bord bracht. 2 minuten later was het weer raak voor GSBW. Op aangeven van Milan kon Denzel alleen richting de VCB doelman opstomen en simpel de 6-0 laten noteren. In tussentijd waren Damian en Simon vervangen voor Nick en Danilo. In de 65e minuut scoorde Imad zijn 2e. Uit een vrije trap van Denzel kopte Igor breed op Imad en tikte hij bij de 2e paal de 7-0 binnen. In de 67e minuut moest de ingevallen Danilo helaas met een flinke enkelblessure weer worden vervangen en kwam Wolf voor hem in het veld. In de 69e minuut maakte Dion zijn 3e en de 8-0. Ditmaal geen kopbal maar vanuit een schot vanaf ongeveer 15m. In de 73e minuut werd het zelfs nog 9-0. Vanaf de linkerkant slalomde Wolf de 16 binnen en rondde prima af met een geplaatste bal in de verre hoek.

In de 86e minuut werd de maker van een hattrick (Dion) vervangen en kwam Jessey nog voor hem in het veld.

De 10 werd vandaag net niet gehaald maar al met al een prima wedstrijd van GSBW zijde.

Volgende week zondag (16-10-2022) staat de uitwedstrijd tegen Audacia in Moergestel op het programma.