Wim Rotherlaan 8
5051JS
GOIRLE
tel. 013-5342995

Woman of the match: Sharon (verdedigende middenvelder)Balsponsor: Hans van der Heijden & Babette ter WolbeekVandaag stond de wedstrijd tegen Gastel op het programma. Een wedstrijd tegen een directe concurrent dus de drie punten waren erg belangrijk. Met pannenkoeken met stroop als ontbijt voor Nina en een worstenbroodje voor Meike was er een goede bodem gelegd voor de wedstrijd.De eerste helft bleek al gauw dat Gastel fysiek spel niet schuwde en veel de lange bal richting hun snelle voorhoede zocht. Dat maakte het lastig voor ons om er voetballend doorheen te komen. Dit lukte Gastel wel één keer, helaas voor ons was dit ook gelijk raak: 0-1. Met deze stand gingen we richting de kleedkamer waar een lekker bekertje ranja voor ons klaarstond. En speciaal voor Sasja een kopje thee.In de rust vielen rake uitspraken zoals 'ben ik vandaag beest, is zij ook beest' en ‘dan sta ik daar en dan pfffff’.Dit zette de toon voor de tweede helft. Met twee verse krachten in het veld en duidelijke opdrachten van de trainer, wisten we wat ons te doen stond. We konden de druk meer opvoeren voor de goal van Gastel en maakten in de 67e  minuut de gelijkmaker: Floortje steekt Senna weg die beheerst afrond voor de 1-1.Erop en erover: in de 75e minuut schiet Floor prachtig vanuit stand raak vanaf rand 16, 2-1 voor ons!Gastel probeert er nog uit te komen maar de verdediging stond goed (een enkele zonder scheenbeschermers bleek achteraf; groot risico tegen Gastel) en heeft niks meer weggegeven. Helaas valt er net voor het eindsignaal nog een blessure bij Gastel, wat meteen een einde aan de wedstrijd maakte.Een ‘vecht’wedstrijd van beide kanten, maar wij kwamen gelukkig als winnaars uit de strijd! Een echte team prestatie!! Hierdoor staan we op een verdiende derde plek in de competitie. Deze week een weekje rust om de beentjes op te laden voor de thuiswedstrijd tegen DSE op 20 november.