Wim Rotherlaan 8
5051JS
GOIRLE
tel. 013-5342995

Women of the match: Senna (aanvaller) en Mica (centrale middenvelder)Balsponsor: Joost Broers Glas- en SchilderwerkenNa een week zonder competitiewedstrijd mochten we afgelopen zondag in de (vries)kou weer het veld op, deze keer voor de wedstrijd tegen DSE VR1. Met 18 man sterk en een goede warming up achter de rug hadden we er vertrouwen in dat we de drie punten in Goirle konden houden.De eerste helft begonnen we sterk en de wedstrijd ging gelijk op. DSE kreeg wat kansen. Maar die kansen kregen wij ook. Voor rust hadden we dan ook eigenlijk al wel (minimaal) twee goals verdiend. We gingen echter met 0-0 de rust in.Vanwege wat door te voeren wissels werd het systeem waarin we speelden omgezet. Zo konden we hopelijk meer druk naar voren zetten. Dit pakte helaas verkeerd uit en het stond dan ook al snel na rust 0-1, 0-2, 0-3 en uiteindelijk zelfs nog 0-4. We hebben nog ons best gedaan om ergens een aansluitingstreffer te maken. Onze inzet werd alleen niet beloond.Aan de supporters heeft het in ieder geval niet gelegen, want ondanks de kou stonden ze er maar weer! Hulde aan jullie!Helaas een iets wat geflatteerde uitslag en geen punten. Maar hier leren we van en komende zondag kunnen we er weer vollebak tegenaan.Dan spelen we uit tegen Gilze. Zien we jullie daar?