Emmastraat 17 a
4587EO
KLOOSTERZANDE
tel. (0114) 681800

Woman of the match: Sylvie (centraal verdediger)Om kwart over 7 verzamelen op de zondagmorgen, dat zijn toch geen tijden? Afgelopen zondag was het wel nodig. De uitwedstrijd bij V.V. Hontenisse VR1, degradant uit de eerste klasse, stond op het programma. Met 18 man sterk reisden we via Antwerpen en Ku(i)taart naar Kloosterzande af. Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen bleek van V.V. Hontenisse nog niemand wakker te zijn. Gelukkig was de Plus om de hoek wel al open en konden we daar een lekker ontbijtje halen en plassen en kon Jessica nog snel een tukkie doen in het bed(?!) dat middenin de supermarkt stond.Nadat we er met z'n allen al een halve dag op hadden zitten konden we om 10.30u eindelijk het veld op. We begonnen fel aan de eerste helft en zaten goed kort op de tegenstander. Dat resulteerde in goed spel maar ook in een aantal vrije trappen tegen. In de 8e minuut viel uit een van die vrije trappen de 1-0. De voorsprong van Hontenisse was gelukkig maar van korte duur. Uit een assist van Sylvie scoorde Suzie namelijk twee minuten later al de gelijkmaker (1-1). Weer twee minuten later maakte Myron er 1-2 van na een prachtig passje van Suzie. Halverwege de eerste helft bleek nog dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Bax: niet alleen Sylvie maar ook haar moeder krijgt (als toeschouwer) namelijk wel eens een bal in haar gezicht. Nog voor rust maakte Myron, op aangeven van Sabine er nog 1-3 van. We konden dus met een goed gevoel thee gaan drinken.Kort na rust kreeg de spelmaker van de tegenstander iets te veel ruimte en zorgde zij voor de 2-3. Hierna pakten we ons spel van de eerste helft weer op en werden wij weer de bovenliggende partij. Dit resulteerde in de eerste twee goals van het seizoen voor Sabine, waarbij ze met name haar tweede goal vanuit een onmogelijke hoek wist te scoren. Eindstand: 2-5, de drie punten konden mee naar huis!Voordat voor het merendeel van het team de wereldreis terug naar Goirle begon, hadden we nog een tussenstop bij de ouders van Sylvie voor een heerlijke barbecue lunch. Taxi Uguz en haar passagiers kwamen daar wat later dan gepland aan, Büsra wilde namelijk nog even de Nederlandse zee zien (helaas voor haar bleek het achteraf slechts de Westerschelde te zijn). Toen we aan het einde van de dag terug aankwamen in Goirle hebben een aantal dames nog een afzakkertje (of twee... of meer...) genomen bij het feest in de kantine en hebben er zelfs nog een paar d'n Brands afgesloten.Al met al was het een zeer geslaagde dag: een leuke wedstrijd, een mooie uitslag, een lekkere barbecue en de nodige gezelligheid. Op naar komende zondag, dan staat er een thuiswedstrijd tegen SC Gastel VR1 op het programma. Tot dan!