FC Tilburg VR1 - GSBW VR1: 4-2

FC Tilburg VR1 - GSBW VR1: 4-2

FC Tilburg VR1 (zon)

4 - 2

GSBW VR1 (zon)

Competitie

2e klasse F

Datum

25 september 2022 12:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Spoordijk
Spoordijk 30
5018GH
TILBURG
tel. 013-5422400

Zondag 25 september, de start van de competitie 2022-2023. Voor de tweede keer in twee weken mochten we onze borst nat maken voor FC Tilburg VR1. Deze keer vond de derby plaats in Tilburg. 
 
Met de vorige wedstrijd tegen deze tegenstander nog vers in het achterhoofd wisten we waar de kracht en met name de snelheid van FC Tilburg lag, namelijk bij de voorhoede. Hier konden wij goed op inspelen om zo onze kwaliteiten optimaal te benutten. Lange tijd bleef de stand hierdoor gelijk. Na zo'n dertig minuten spelen scoorde FC Tilburg (1-0). Kort daarna draaide Suzie met een man in haar rug goed weg, waarna ze van een flinke afstand de bal de goal in schoot (1-1). Zo gingen we met een gelijke stand de rust in. 
 
Na rust bleven we ook weer goed aan elkaar gewaagd, waarbij wij het betere voetbal op de mat legden. Een tegengoal (2-1) kort na rust bracht daar geen verandering in en in de 80e minuut resulteerde dit in de aansluitingstreffer van Jessica. Wij waren hier blij mee maar vooral Jessica's vader was erg trots: "Dat is wel mijn dochter, hè!" Helaas was onze vreugde van korte duur. We gingen alles op alles spelen om die drie punten mee naar Goirle te kunnen nemen en dat pakte voor ons verkeerd uit. Al snel werden we op snelheid geklopt en lag er tot twee keer toe een bal in onze goal (4-2). 
 
Al met al hebben we wederom kei hard gewerkt en goed gespeeld. Zo goed dat Ferry het hele team heeft uitgeroepen tot woman of the match. Helaas hebben we alleen wel de punten in Tilburg achter moeten laten. Vanwege de kleine poule waarin we ingedeeld zijn, hebben we pas over twee weken weer een competitiewedstrijd. Wel spelen we komende zondag een oefenwedstrijd, thuis tegen OVV VR1. Tot dan!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!