5012AD
TILBURG
tel. 013-4552250

Woman of the match: Sylvie (centraal verdediger)

De laatste bekerwedstrijd stond op het programma, deze keer tegen de dames van Zigo. Met de vorige resultaten van Zigo in het achterhoofd wisten we dat we aan de bak moesten vandaag.

De eerste helft van de wedstrijd speelde zich veel af op onze eigen helft. Zigo probeerde kansen te creëren met goed positiespel. Echter stonden we goed in de organisatie waardoor Zigo er moeilijk doorheen kwam. In de counter kwamen we er een paar keer goed uit door de snelheid en het overzicht voorin. Enkele doelpogingen resulteerden helaas niet in een doelpunt. Zigo voerde de druk op en na een gemiste 1 op 1 kans volgde een corner waarin de afvallende bal hard werd binnen gepoeierd: 1-0 voor Zigo. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft wisten we meer in ons eigen spel te komen. De druk van Zigo bleef, alleen we wisten hier beter mee om te gaan en meer aan te vallen. Helaas viel in de 55e minuut de 2-0 na een individuele actie en een scherpe voorzet die kon worden binnengetikt. We bleven proberen en maakte in de 73e minuut de 2-1, doordat Sabine de snelle Senna kon wegsturen; die rondde koeltjes af 1 op 1 met de keeper. Een echt slotoffensief bleef helaas uit, maar de werklust bleef tot de laatste minuut.

Helaas niet door in de beker, maar wel een goede voorbereiding gehad in aanloop naar het begin van het seizoen volgende week. We starten met een uitwedstrijd naar FC Tilburg om dikke revanche te gaan nemen! We zien jullie daar graag voor de nodige support. 💙🤍