GSBW VR1- FC Tilburg VR1: 0-2

GSBW VR1- FC Tilburg VR1: 0-2

GSBW VR1 (zon)

0 - 2

FC Tilburg VR1 (zon)

Competitie

Vrouwen beker poulfase Groep 2 09

Datum

11 september 2022 10:00

Scheidsrechter

J van Gestel

Accommodatie

Sportpark D'n Kuil
Wim Rotherlaan 8
5051JS
GOIRLE
tel. 013-5342995

Woman of the match: Fenne (keeper)
Wedstrijdbalsponsor: Gressmann Schilderwerken
 
Afgelopen zondag was het alweer tijd voor de tweede bekerwedstrijd van het seizoen. Wederom hadden we een tegenstander uit Tilburg, deze keer FC Tilburg VR1. Voor ons geen onbekende, we spelen namelijk ook tegen elkaar in de competitie. En gebleken is dat we het tegen de Tilburgers helaas altijd lastig hebben. Zo ook weer deze wedstrijd.
 
We begonnen de wedstrijd nogal moeizaam. FC Tilburg had een erg snelle voorhoede. Onze verdediging moest dus de nodige meters afleggen, of fysiek de strijd aangaan. Dit resulteerde in een aardig aantal sprintjes, tackles en schouderduwen en een heleboel goede reddingen van onze keeper, Fenne. Doordat we met het hele team verdedigend flink ons best moesten doen, kwamen we er aanvallend niet uit. We leken geen energie meer te hebben om rust aan de bal te houden en ons eigen spel te spelen. 
 
De tweede helft verliep grotendeels hetzelfde als de eerste helft. Ongeveer het hele team stond inmiddels op een andere positie dan die waarop ze de wedstrijd begonnen maar uiteindelijk kwamen we wat meer in ons spel. Helaas bleek dit niet voldoende en kregen we in de 75e en 85e minuut twee tegengoals te verduren. Ondanks de tegengoals zijn we wel met z'n allen voor een (aansluitings) goal blijven vechten. Helaas mocht onze werklust niet baten. 
 
De zware wedstrijd zijn we gelukkig al weer snel vergeten. De derde helft begon goed in de zon op het terras bij de kantine, en eindigde voor een groot deel van het team met wat dansjes op het festival Dream Village.
 
FC Tilburg VR1: tot 26 september a.s., dan nemen we d
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!