Sportweg 13
5037AC
TILBURG
tel. 06-11738764

Zondag 4 september: onze eerste bekerwedstrijd van het seizoen 2022-2023. Hiervoor mochten we op bezoek bij de studenten van TSVV Merlijn VR1, uitkomend in de derde klasse.

We wisten dat het vandaag warm zou worden, maar zó warm? Pfoeh. Het was echt heel warm. Maar goed daar zullen we maar over ophouden want we hadden afgesproken niet meer over de warmte te klagen. Oeps. Alleen Büsra had er kennelijk niet zo veel last van, die heeft tot kort voordat ze (in de tweede helft) het veld op mocht in haar trainingsjack rondgelopen. Wellicht was Büsra afgeleid doordat ze vanaf de bank opeens een belangrijke taak als Insta-influencer had.

Dan nu over de wedstrijd. De tegenstander had duidelijk de opdracht gekregen om compact te spelen en de eerste helft hielden ze dat goed vol. Wel was het duidelijk dat wij de bovenliggende partij waren. Als wij onze individuele taken goed uitvoerden en het baltempo hoog hielden dan konden we het spel maken. Dit resulteerde in een harde knal van Sabine waarmee de 0-1 na iets minder dan 20 minuten een feit was. Büsra, de nieuwste influencer, had die goal toch wel even mooi vastgelegd. Kort voor rust zorgde Myron voor onze tweede goal en daarmee gingen we met goed vertrouwen de kleedkamer in.

De rust bracht ons veel goeds en de tegenstander kreeg het na rust erg zwaar. De score werd namelijk met een raptempo uitgebouwd. Zo maakte Senna er op aangeven van Sabine al gauw 0-3 van en kon Mica uit een corner als vanouds Sabine bij de tweede paal vinden: 0-4. We bleven lekker voetballen en het tempo hielden we erin. Myron scoorde de 0-5 en Mica scoorde vanuit een vrije trap direct op goal de 0-6. Senna mocht uiteindelijk de eindstand bepalen, in de 90e minuut maakte zij de 0-7. Al met al een lekkere wedstrijd, met een lekkere uitslag.

Denk je nou joh, dat zijn veel goals, die wil ik wel eens (terug)zien? Volg ons dan op Instagram: gsbw_vr1, dan kan je ons zien shinen. Zo ook volgende week, dan gaan we thuis weer knallen tegen de voor ons niet onbekende dames van FC Tilburg VR1. Tot dan!