5051JS
GOIRLE
tel. 013-5342995

Vandaag, zondag 03-10-2021, stond de thuiswedstrijd tegen Audacia op het programma.

Na een indrukwekkende 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan onze overleden leden tijdens de voetbal loze periode begon onze pupil van de wedstrijd ( Fimme van de Sande > JO9-2) met het goede voorbeeld te geven door de keeper van Audacia in 2x kansloos te laten.

GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Jelle van der Velden, Dion van Loon, Igor van Loon, Rick Kuijpers, Teo Filipovic, Bradley Luijten, Tymen van Loon, Milan van Boxtel, Willem Kleijssen, Denzel van Houtum en Casper de Blouwe. Op de bank zaten: Rick van Amelsfoort, Sander van Otterloo, Danny van Laarhoven, Simon Brand, Appie Azaouag en Koen van de Leur.

1e helft:

GSBW en Audacia begonnen de wedstrijd afwachtend en keken de kat uit de boom. GSBW was de eerste 10 minuten wel meer in balbezit en Audacia loerde op de counter middels hun 2 spitsen. In de 13e minuut viel de 1e kans voor GSBW te noteren. Op aangeven van Willem kwam Denzel oog in oog te staan met de doelman van Audacia. De inzet van Denzel kon ter nauwer nood door de keeper worden weggetikt. 2 minuten later schoot Tymen op het doel vanaf de rand 16. Helaas, voor GSBW, kon de keeper met de voet nog redding brengen. In de 21e minuut viel de 1-0. Na een 1 – 2 tje met Milan kreeg Denzel een vrije schietkans. Vanaf ongeveer 22m liet hij de keeper kansloos. In de 29e minuut viel de 2-0. Wederom was Denzel de scorende speler. Ditmaal uit een voorzet van Dion en terug leggen van Willem. 2 minuten later voltooide Denzel zijn hattrick door de 3-0 te scoren. Dit maal was Tymen de aangever.

GSBW was duidelijk de betere ploeg de eerste helft en de voorsprong was dan ook terecht.

Onder de rust werd Denzel gewisseld en kwam Danny voor hem in het veld.

2e helft:

GSBW begon iets minder geconcentreerd aan de 2e helft. Na pakweg 15 minuten werd de concentratie weer opgepakt en werd er weer gevoetbald. Dit resulteerde in de 65e minuut in de 4-0 van Dion. Vanaf rechts liet hij de keeper kansloos. Hierna werd Tymen gewisseld en kwam Simon in het veld. 3 minuten later kreeg GSBW een penalty. Aanleiding was een overtreding in de 16 op Dion. Bradley ging vol overtuiging achter de bal staan en scoorde beheerst de 5-0. In de 73e minuut werd Teo gewisseld voor Appie. In de 76e minuut stond Appie aan de basis van de 6-0. Vanuit een combinatie met Appie en Simon tikte Willem prima binnen. In de 82e werd Willem gewisseld voor Rick van A.

In de 89e minuut kwam GSBW zelfs op 7-0. Ditmaal was Milan degene die scoorde na een prima individuele actie.

GSBW speelde vandaag een prima partij en de overwinning was dan ook zeker terecht.

Volgende week staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is dan WSJ uit Tilburg.